چگونه کسب و کار تولیدی راه بندازیم ؟

دانلود گزارش کارآموزی کارخانه فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان

نویسنده :شهلا امیری
تاریخ:سه شنبه 29 مهر 1393-10:25 ق.ظ

قیمت:100000ریال

موضوع :

دانلود گزارش کارآموزی کارخانه فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان

فرمت فایل: WORD  (قابل ویرایش )

مقدمه :

گوشت ماده پروتئینی و با ارزشی است كه از عضلات حیوانات اسكلت دار تهیه و تولید می‌شود و یكی از اصلی ترین و مهم ترین منابع تأمین كننده پروتئین با منشأ حیوانی در غذای روزانه بشر است. غدد و سایر اندام‌های دام مانند زبان، كبد، مغز و ... نیز جزء گوشت محسوب می‌شوند. گوشت علاوه بر پروتئین دارای مقدار قابل ملاحظه‌ای از مواد معدنی و ویتامین‌ها و ... برای بدن می‌باشد. و از چربی آن به عنوان تولید انرژی نیز استفاده می‌شود. در بعضی از كشورها از چربی بیشتر در جهت مصارف صنعتی بهره گیری می‌نمایند، به همین دلیل آن را در زمره كاملترین و بهترین مواد غذایی طبقه بندی نموده‌اند.ارزش غذایی پروتئین گوشت نسبت به پروتئین گیاهی به مراتب بالاتر می‌باشد زیرا در تغذیه انسان علاوه بر كمیت، مسئله كیفیت پروتئین‌ها نیز مطرح است. میزان تركیبات چربی حیوانی بستگی به نوع، نژاد و تغذیه وام داشتند و اغلب از تری گلیسریدها كه تركیبی از گلیسیرین و اسیدهای چرب می‌باشند تشكیل شده است. بعضی از اسیدهای چرب مانند اسیدلینولنیك، اسیدلینولئیك و اسید آراشیدونیك كه تحت عنوان «گروه ویتامین F » نیز نامگذاری شده‌اند برای بدن انسان بسیار ضروری بوده و می بایست حتماً از راه مواد غذایی وارد بدن گردند. چربی‌های گیاهی معمولاً حاوی مقادیر بیشتری از این گونه اسیدهای چرب می‌باشند.مواد معدنی گوشت به صورت تركیبات آلی و املاح معدنی وجود دارند. نمكهای معدنی بیشتر در ثابت نگه داشتن فشار اسمزی سلول‌ها مؤثر می‌باشند و علاوه بر آن یون‌های آن در متابولیسم و انقباضات ماهیچه‌ای نقش بسزایی دارند. كمبود این مواد در بدن باعث اختلال در رشد بدن و قوای جنسی می‌شود.مصرف گوشت اگر متعادل باشد اثرات مفیدی در اعضاء و دستگاه‌های بدن و رشد و سلامت جسمی و فكری انسان خواهد داشت. مثلاً در مصرف 100 گرم گوشت پخته شده حدوداً 50 درصد پروتئین مورد نیاز روزانه بدن و مقداری روی و ویتامین‌های تیامین، 12B ریبوفلاوین،6B و حدود 15 درصد یا بیشتر آهن وجود دارد.گوشت مرغ و ماهی نسبت به گوشت قرمز آهن كمتری دارد. افرادی كه رژیم غذایی خاصی ندارند باید در جیره غذایی روزانه خود مقداری گوشت در نظر بگیرند زیرا كمبود مصرف گوشت موجب ضعف، خستگی و در نهایت برخی از بیماری‌ها خواهد گشت افراط در خوردن آن نیز خطرناك و مضر است.نیاز گوشت برای یك فرد 70 كیلویی روزانه 200 – 150 گرم می‌باشد. اما از سن 50 سالگی به بعد باید به مرور از این مقدار كاسته شود

فهرست مطالب :

فصل اول : مقدمه و کلیات

بخش اول : گوشت

بخش دوم : تاریخچه پیدایش صنعت سوسیس و کالباس در ایران و جهان

بخش سوم : سوسیس و کالباس – ویژگی‌ها  و روش‌های آزمون

بخش چهارم : تاریخچة تأسیس و بهره برداری کارخانة فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان

بخش پنجم : آئین کار و شرایط بهداشتی تولید در کارگاه‌ها و کارخانه‌های فرآورده‌های گوشتی

فصل دوم : خط تولید فرآورده‌های گوشتی

بخش اول : دستگاه‌ها و تجهیزات مورد نیاز

بخش دوم : مواد تشکیل دهنده اصلی فرآورده‌های گوشتی

بخش سوم : پروسه تولید

بخش چهارم : مراحل خط تولید کارخانه فرآورده‌های گوشتی میکائیلیان

فصل سوم : آزمایشات شیمیایی و میکروبی

بخش اول : گوشت قرمز و فرآورده‌های آن – روش نمونه برداری

بخش دوم : آزمایش های شیمیایی

بخش سوم : آزمایش‌های میکروبی

فصل چهارم : نتیجه گیری – انتقادات و پیشنهادات

منابع


جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر




Admin Logo
themebox Logo



شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic